Deblocare usi auto Ford

deblocari usi auto bucuresti

 

✔ Servicii profesioniste de deblocare usa auto pentru orice model de autoturism Ford: Mondeo, Focus, Fiesta, Ka, Kuga, Ranger etc.

 

Butuc blocat la Ford?

Detinem aparatura profesionala pentru descuiere fara daune, deschidere portbagaj, extragere cheie rupta din contact etc.

✆ 0748 500 700

 

Reparatii chei auto Ford

La dvs. ne deplasam cu aparatura necesara pentru copiere chei, inlocuire chei cu cip, inlocuire carcase chei auto.

Bineinteles ca usa o vom debloca doar in prezenta dvs. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne sunati si sa ne dati locatia unde se afla masina. Acest serviciul de deblocare usi auto este disponibil oriunde in Bucuresti si zonele limitrofe.

Nu va faceti griji daca ati ramans cu masina blocata si cheia inauntru, se poate intampla oricui. Pastrati-va calmul si verificati daca nu cumva una dintre usi sau portbagajul au ramas descuiate. Exista multe sfaturi cu privire la cum sa-ti deblochezi singur usa masinii daca ati uitat cheia inauntru. Noi nu va recomandam sa incercati singuri din simplul motiv ca puteti produce daune usii sau incuietorii, fapt care va insemna cheltuieli suplimentare.

 

De ce sa ne alegi pe noi

Oferim cel mai complex serviciu de copiere chei si deblocare usi auto Ford din Bucuresti.
Nu doar ca vom debloca usa masinii dvs., putem repara pe loc cheia rupta in contact, inlocuim carcasa, cip-ul cheii sau bateria.

✆ 0748 500 700

 

Sfaturi Utile
  • Nu incercati sa rezolvati singuri problema, riscati sa produceti pagube portierei sau incuietorii.
  • Nu lasati pe oricine spune ca „se pricepe”, mai ales daca autoturismul este unul scump.
  • Inainte sa sunati la reprezentanta, ganditi-va ca situatia se poate rezolva mult mai ieftin si fara programari, hartii si drumuri pe cheltuiala dvs.
  • O vorba spune ca „daca nu e stricat – nu-l repara!” In cazul portierei, un butuc nou inseamna o cheie diferita de cea pentru contact, deci o bataie de cap in plus.